Uncategorized

Teiste arvamus EI defineeri Sind

No nii hullumaja on mõneks ajaks läbi, aga kindlasti ei saa kohe öelda, et on vaikne periood. Välismaine akadeemiline “ kool”  sai läbi, peale poolt aasta ja lõpetatud koondhindega B ja Tartu Ülikooli semester A. Lubasin endale, et kui see hullumaja saab läbi, et ma kohe kindlasti väärin soojamaa reisi, aga kuna pidin operatsiooniline minema ja hetkel taastun, siis jääb see uude aastasse + ülikooli eest ma maksan ise, et prioriteedid, prioriteedid ja veelkord prioriteedid. 

Funny Quotes About Studying. QuotesGram

Nagu ikka elu on õppetund ja võin öelda, et elukooli raames olen kindlasti ühe õppetunni võrra rikkam. Ühesõnaga täna räägime teiste arvamusest ja miks me ei tohiks sellest kinni haarata. 

Alustasin suvel välismaal akadeemilist kursust, ühesõnaga motiveeritult ja uued inimesed jne. Ilma, et ma oma identiteeti avaldaks võin öelda, et juhi/business/äri vms kursus. Igatahes  oli naiste osakaal praktiliselt olematu, peale minu oli veel kaks naist. Elame siiski ju 21. sajandis ja kõik väärivad võrdset kohtlemist, küsimus oli see et kas sellel kursusel seda oli? Kursuse alguses meid jagati tiimidesse c.a 10-12 inimest. Suhteliselt kiiresti sai selgeks, et kursusel käib hull skeemitamine, toimuvas riigis eelistati oma inimesi rohkem, vihjeid neile õppejõududelt eksamite kohta ja ühesõnaga väga ebameeldiv oli see kõik. Kursus ise oli rahvusvaheline ja n.ö koduriigi inimesi oli üle 50% ja teistest riikidest 2-3tk. Kursuse parim oli juba enne kursust välja valitud – need kuulujutte käis ringi rohkem kui seeni pärast vihma. Ja kõik vaatasid seda ebaõiglust pealt.  Alustasin kursust üsna edukalt ja siis oli tunda, kus mind hakati alla suruma. Kuulsin järjekordselt kuulujutte kuidas läbiviijad mind kiruvad – diskrimineerivas võtmes, miks ma vait ei ole nagu teised naised jne. Miks ma midagi nende kuulujuttude vastu ei teinud? Sest need on kuulujutud, ma vaidlen ainult siis kui ma tean, et mul on faktiliselt õigus. Terve see kursus oli lasteaed, kõik kirusid kõiki. Iseloomu poole pealt ma olen hall hiirekesele täielik vastand. Kui on midagi valesti, ma ei karda oma arvamust avaldada ja ühte asja mida ma kõige vähem maailmas sallin  on ebaõiglus. Ja sellel kursusel oli seda  VÄGA palju!

Mother Lion (35 Wallpapers) – Free Wallpapers | Cute animals, Animals,  Beautiful cats

Ma olen nagu emalõvi, et kui ma ebaõiglust näen, siis ma kaitsen mitte ainult oma kutsikaid, vaid kõiki teisi ka. Hea näide on see, et kui öeldi enne eksamit open books ja siis eksamil öeldi, et no open books ja ma ütlesin, see ei ole õige, te ei saa nii teha, siis jäädi oma arvamusele kindlaks ja oma riigi inimesed said ülla-ülla väga head tulemused. Pärast eksamit ma muidugi vaidlesin, aga kuna osad said väga head tulemused, siis otsustati, et uut võimalust ei anta. Mina sain ka 80% aga osad kukkusid läbi ja minu meelest oli see nii ebaõiglane. 

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga