Uncategorized

Kui ei jaksa, aga muud varianti pole.

Viimasel ajal sain paar DM, et mis on juhtunud, et kas investeerihunt enam ei tegutse ja  on oma kotid kokku pakkinud? 

Nii hull asi ei ole,  nüüd on mul rohkem aega ja võtan taaskord selle teekonna ette, sest mul on teile tegelikult väga palju jagada/rääkida…

Ühesõnaga kool on läbi, algas puhkus või n.ö ettevõtjatel ju tegelikult puhkust pole, siis saab just tööd iseendale teha. 

Olen alati öelnud, et olen aus teiega ja niisiis ka tunnistan, et on olnud raske ja ma ei oska enda elu kuidagi kergemaks ka teha, sest siht on silmade ees ja kuidagi alla ei taha anda. Pidin tegema valikuid ja niisiis otsustasin Investeerivahundiga olla mõnda aega pigem tagasihoidlik. 

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga