Uncategorized

Millal ma siis rikkaks saan?

Täna räägime natukene investeerimise motivatsioonist ja siis proovin vastata ühele kõige küsitumale küsimusele, millal ma siis ikka saan finantsvabaks? Kaua ma pean ootama?

Mõned uudised ka blogist, et kuna väiksed summad viivad sihile ja ma tunnen, et mul on teile palju anda edasi, nii oma investeerimise kogemustest, oma elulistest kogemusest kui ka oma teekonnast saada psühholoogiks, muutub minu blogi tasuliseks. Luban, et tuleb ka postitusi, mis on TASUTA, aga kuna blogi pidamine on tasuline, siis on summad väikesed, ühesõnaga eesmärk on blogi pidamisega kaasnevad kulud ära katta. Ühesõnaga kui ma siin õpetan teisi koguaeg, et tehke oma hobid tasuliseks, et lisaraha teenida, siis ma pean ise ka õppust võtma 😀

Millal ma siis ikka saan finantsvabaks? Kaua ma pean ootama?

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga